• Volg ons op Facebook

Onze visie

 

Wij zetten onze visie graag voor u uiteen aan de hand van onze vijf kernpunten:

  • Veiligheid
  • Leergierig
  • Flexibel
  • Liefdevol
  • Speels

 

Veiligheid

Wij weten met onze jarenlange ervaring als geen ander dat het belangrijk is een betrouwbaar adres voor kinderopvang te zijn. Voor u als ouders, maar meer nog voor uw kind(eren). De opvang moet een plaats zijn waar ze zich veilig en geborgen voelen. Wij zullen er alles aan doen uw kind die plaats te bieden. De kleinschaligheid van onze opvang is daarin een belangrijke factor!

 

Leergierig

Elk kind is leergierig op zijn of haar eigen manier. Die leergierigheid willen wij stimuleren. Samen met uw kind zullen we op een speelse manier op ontdekkingstocht gaan, in onze gesprekjes, materialen en natuurlijk vooral de onderwerpen die het kind zelf aandraagt.

 

Flexibel

Onze opvang is flexibel. Dat houdt in dat wij graag met u als ouders meedenken over de mate waarin u opvang nodig hebt. We betrekken u daarnaast graag bij alles wat plaatsvindt binnen onze opvang door middel van onder andere onze Bitcare app.

 

Liefdevol

Elk kind is uniek. Door onze ruime ervaring weten wij hoe belangrijk het is uw kind goed te leren kennen en zo liefdevolle opvang te bieden. De liefde voor dit vak en de kinderen is onze drijfveer.

 

Speels

Spelen is ontzettend belangrijk voor een kind. Spel draagt bij aan een gezonde ontwikkeling. Plezier staat hoog in ons vaandel. U kunt van ons verwachten dat we uw kind een fijne, plezierige omgeving willen bieden!