• Volg ons op Facebook

Oudercommissie

Wij mogen met trots de volgende ouders aan u voorstellen als vertegenwoordigers van onze ouderraad.


Annette Akkermans (voorzitter)
Mijn naam is Annette Akkermans, ik ben 35 jaar, en ik woon samen met mijn man Hans en onze dochter Dieuwke (en ons tweede kindje op komst) in Sint-Annaland.
Ik ben psycholoog en in die functie werkzaam bij CuraMare op Goeree Overflakkee. Hier werk ik o.a. voor het verpleeghuis in Sommelsdijk en het ziekenhuis in Dirksland. Mijn man heeft een akkerbouwbedrijf, dus naast mijn eigen werk krijg ik ook e.e.a. mee over het ‘boerenleven’!

In mijn vrije tijd bezoek ik graag het theater, de bioscoop of een dagje sauna. Lekker koken of uit eten gaan valt ook altijd goed in de smaak. Daarnaast vind ik het natuurlijk gezellig om leuke dingen samen met het gezin te ondernemen!

Ik vind het belangrijk om als lid van de oudercommissie een verbinding te zijn tussen de ouders en de kinderopvang organisatie. Als oudercommissie lid krijg je veel mee van het reilen en zeilen van een organisatie, en de taak van de oudercommissie is om hier kritisch naar te kijken en gevraagd (en ongevraagd) bij te adviseren. En natuurlijk is het ook gewoon heel leuk en gezellig om nieuwe ouders te leren kennen en samen de zorg voor de kinderen goed te laten verlopen. Ik sta dan ook altijd open voor suggesties, vragen en opmerkingen!

Wie weet tot ziens bij Villa Vrolijk!

 

Janita Kosten (penningmeester)
Hallo, ik ben Janita Kosten en ben getrouwd met Hans. Samen runnen wij onze boerderij aan de Puitsedijk te Tholen. Wij hebben twee kinderen: Jens en Jinthe. Die altijd met plezier naar Villa Vrolijk gaan. Omdat wij onregelmatige werktijden hebben zijn wij erg blij met de flexibele opvang. Wij kennen de meiden vanuit de opvang in Poortvliet. Daar hadden we al het volle vertrouwen in ze en waren zeer tevreden over de manier waarop ze werken. Nu ze op zichzelf staan kunnen ze nog meer hun eigen werkwijze toepassen. Ik vind het dan ook erg leuk om met dit enthousiaste team mee te mogen denken en hier en daar te adviseren en ondersteunen.

 

Corine van Hemert (secretaris)
Ik ben Corine van Hemert, getrouwd en moeder van Wessel en Noor. Ik woon in Poortvliet. Mijn beroep is doktersassistente. Sinds november 2015 gaan Wessel en Noor naar Villa Vrolijk, waar ze het heel goed naar hun zin hebben. Ik vind het leuk om mij in te zetten en zo een steentje bij te dragen bij Villa Vrolijk, met deze reden heb ik me opgegeven om lid te worden van de ouderraad.

 

Rhea Koopman
Mijn naam is Rhea Koopman en woon in Poortvliet. Ik heb 2 zoontjes, Ingmar van 4 en Ayren van 10 maanden. Ik hou van de natuur en creatief bezig zijn. Voor dat laatste heb ik me dan ook bijgevoegd aan de ouderraad van deze super opvang. Zo hoop ik mijn steentje bij te dragen aan een nog leukere tijd voor de kids en een helpende hand te zijn voor de juffen. Hopelijk tot ziens bij de activiteiten!

 

Mireille van Homoet
Mijn naam is Mireille van Homoet-Dorst en ik ben 25 jaar. Samen met mijn man Daniël en onze dochter Tess, nu 6 maanden oud, woon ik in Poortvliet. Tess gaat twee dagen in de week naar Villa Vrolijk en op deze dagen werk ik als juf op obs De Rieburch. Ik vind het leuk om in de oudercommissie te zitten omdat ik graag help met activiteiten maar ik vind het ook belangrijk om betrokken te zijn en mee te denken waar het kan. Mijn hobby’s zijn lezen en leuke dingen doen met vriendinnen en hun kinderen.