• Volg ons op Facebook

Oudercommissie

Wij mogen met trots de volgende ouders aan u voorstellen als vertegenwoordigers van onze ouderraad.                                                                          

                          

Janita Kosten (penningmeester)

Hallo, ik ben Janita Kosten en ben getrouwd met Hans. Samen runnen wij onze boerderij aan de Puitsedijk te Tholen. Wij hebben twee kinderen: Jens en Jinthe. Die altijd met plezier naar Villa Vrolijk gaan. Omdat wij onregelmatige werktijden hebben zijn wij erg blij met de flexibele opvang. Wij kennen de meiden vanuit de opvang in Poortvliet. Daar hadden we al het volle vertrouwen in ze en waren zeer tevreden over de manier waarop ze werken. Nu ze op zichzelf staan kunnen ze nog meer hun eigen werkwijze toepassen. Ik vind het dan ook erg leuk om met dit enthousiaste team mee te mogen denken en hier en daar te adviseren en ondersteunen.


Corine van Hemert (lid)

Ik ben Corine van Hemert, getrouwd en moeder van Wessel en Noor. Ik woon in Poortvliet. Mijn beroep is doktersassistente. Sinds november 2015 gaan Wessel en Noor naar Villa Vrolijk, waar ze het heel goed naar hun zin hebben. Ik vind het leuk om mij in te zetten en zo een steentje bij te dragen bij Villa Vrolijk, met deze reden heb ik me opgegeven om lid te worden van de ouderraad.


Mireille van Homoet (voorzitter)

Mijn naam is Mireille van Homoet-Dorst en ik ben 25 jaar. Samen met mijn man Daniël en onze dochter Tess, nu 6 maanden oud, woon ik in Poortvliet. Tess gaat twee dagen in de week naar Villa Vrolijk en op deze dagen werk ik als juf op obs De Rieburch. Ik vind het leuk om in de oudercommissie te zitten omdat ik graag help met activiteiten maar ik vind het ook belangrijk om betrokken te zijn en mee te denken waar het kan. Mijn hobby’s zijn lezen en leuke dingen doen met vriendinnen en hun kinderen.


Lenny Verstrate (secretaris)

Mijn naam is Lenny Verstrate, getrouwd en moeder van Luuk. In het dagelijks leven ben ik projectcontroller bij  een groot bouwbedrijf. We wonen in Sint Annaland. Luuk gaat sinds 2017 met veel plezier naar de Villa. Ik heb  me opgegeven voor de oudercommissie omdat ik het leuk en belangrijk vindt om actief betrokken te zijn bij de  opvang.


Annelies Goedegebuure (lid)

Hoi hoi…ik ben Annelies Goedegebuure, getrouwd met John en al weer 6,5 jaar mama van Sjors en 2,5 jaar  van  Youk. Sjors was 2,5 toen ze voor het eerst naar de Villa ging en inmiddels is ze op donderdagmiddag en de  vakanties nog te vinden bij de BSO, Youk was 4 maandjes toen hij kennis ging maken en inmiddels zijn de  juffen niet meer uit zijn leventje weg te denken, hij gaat nooit met tegenzin naar “school” en heeft het altijd   goed naar zijn zin. Als Youk bij Villa Vrolijk is, ben ik aan het werk bij Gunter Grondverzet waar ik de   administratie verzorg. Sinds kort ben ik lid van de ouderraad en vindt het ontzettend leuk om met Manuela en   haar team te brainstormen over de ins en outs van Villa Vrolijk!