• Volg ons op Facebook

Oudercommissie

Wij mogen met trots de volgende ouders aan u voorstellen als vertegenwoordigers van onze ouderraad.                                                    

Jeannella de Graaf (voorzitter)

Hoi hoi,

Mijn naam is Jeannella de Graaf en ben samen met mijn partner Jorny Meijers en onze drie meiden Jealynn, Jaceley en Jaxi woonachtig in Scherpenisse. Alle drie onze meiden gaan naar Villa Vrolijk waarvan de oudste twee af en toe op de buitenschoolse opvang en de jongste twee ochtendjes per week op het kinderdagverblijf. Ze hebben het altijd heel erg naar hun zin met de juffen. Sinds augustus heb ik een carrière switch gedaan en ben gaan werken als huishoudelijke hulp. Hierdoor hoeven de meiden niet meer zo vaak naar de “Villa” en ze balen hier dan ook enorm van.

Ik heb heel veel zin om samen met de andere leden van de oudercommissie en het Villa Vrolijk team aan de slag te gaan om mee te denken en ondersteuning te geven waar nodig.


Daisy Smits (secretaris)

Hoi! Ik ben Daisy Smits, partner van Patrick en moeder van Dani (bijna 6) en Nikkie (2). Wij wonen in Stavenisse en de kinderen gaan 2 dagen per week naar Villa Vrolijk wanneer ik werk als logopedist in Medisch Centrum Pluimpot in Sint-Maartensdijk. Toen Dani nog een peuter was, was ik voorzitter van de oudercommissie van de peuterspeelzaal. Aangezien Nikkie alleen naar Villa Vrolijk gaat, leek het me leuk om me nu in te zetten voor de oudercommissie van de Villa!


Angelique Bevelander (lid)

Hoi ik ben Angelique Bevelander, moeder van 2 kinderen, een dochter Bodil van 15 jaar en een zoontje Mels van 1 jaar, hij zit ook op de opvang Villa Vrolijk.  Ik ben gevraagd om de kinderopvang afdeling te vertegenwoordigen in de oudercommissie. 

We wonen met het hele gezin op een grote boerderij in Sint annaland waar we een groot kippen bedrijf runnen en een boerderij winkeltje ” vleesboerderij Bleijendaal ” met vlees van onze eigen dieren. Zelf werk ik als dierenartsassistenten in Ouden Tonge.  

In me vrije tijd (als ik die heb haha) hou ik me bezig met de gezamenlijke hobby van mij en me dochter paarden. We hebben onze 5 paarden aan huis staan 

en zijn actief in de wedstrijdsport.

Groetjes Angelique 


 Masja Hage (penningmeester)

HeyHey, ik ben Masja Hage en sinds eind 2021 trotse moeder van ons zoontje, die uiteraard naar Villa Vrolijk gaat. Ik woon nu een aantal jaar in het mooie Sint-Maartensdijk en jullie kunnen mij ook vaak tegenkomen bij onze Lidl, waar ik nu al een paar jaar werkzaam ben. Ondertussen ben ik lid geworden van de oudercommissie en ik heb daar super veel zin in. Ik hoop dat ik Manuela en haar team kan ondersteunen met de vele leuke dingen/activiteiten, maar ook de serieuze zaken waarbij wij de stem van de ouders kunnen laten horen. Ik sta te popelen om een actieve bijdrage en betrokkenheid te kunnen leveren aan de Villa!


Kelly de Koning (lid)

Hoi!

Mijn naam is Kelly de Koning. Ik ben 25 jaar oud en sinds januari 2022 trotste moeder van een zoontje Daan. Ik ben al heel mijn leven in woonachtend in Sint-Maartensdijk. Daan gaat 2 dagen per week naar de Villa en heeft het er ontzettend naar zijn zin. Mijn hobby’s zijn uitstapjes maken met Daan, winkelen maar ook heerlijk op de bank mijn favoriete series kijken. Manuela heeft mij gevraagd om lid te worden van de oudercommissie, dit lijkt mij erg leuk. Ik kijk er naar uit om mij in te zetten voor de oudercommissie en mee te denken over allerlei zaken binnen de Villa.