• Volg ons op Facebook

Oudercommissie

Wij mogen met trots de volgende ouders aan u voorstellen als vertegenwoordigers van onze ouderraad.                                                    

Annelies Goedegebuure (voorzitter)

Hoi hoi…ik ben Annelies Goedegebuure, getrouwd met John en al weer 6,5 jaar mama van Sjors en 2,5 jaar  van  Youk. Sjors was 2,5 toen ze voor het eerst naar de Villa ging en inmiddels is ze op donderdagmiddag en de  vakanties nog te vinden bij de BSO, Youk was 4 maandjes toen hij kennis ging maken en inmiddels zijn de  juffen niet meer uit zijn leventje weg te denken, hij gaat nooit met tegenzin naar “school” en heeft het altijd   goed naar zijn zin. Als Youk bij Villa Vrolijk is, ben ik aan het werk bij Gunter Grondverzet waar ik de   administratie verzorg. Sinds kort ben ik lid van de ouderraad en vindt het ontzettend leuk om met Manuela en   haar team te brainstormen over de ins en outs van Villa Vrolijk!                    


Lenny Verstrate (secretaris)

Mijn naam is Lenny Verstrate, getrouwd en moeder van Luuk. In het dagelijks leven ben ik projectcontroller bij  een groot bouwbedrijf. We wonen in Sint Annaland. Luuk gaat sinds 2017 met veel plezier naar de Villa. Ik heb  me opgegeven voor de oudercommissie omdat ik het leuk en belangrijk vindt om actief betrokken te zijn bij de  opvang.


Daisy Smits (penningmeester)

Hoi! Ik ben Daisy Smits, partner van Patrick en moeder van Dani (bijna 6) en Nikkie (2). Wij wonen in Stavenisse en de kinderen gaan 2 dagen per week naar Villa Vrolijk wanneer ik werk als logopedist in Medisch Centrum Pluimpot in Sint-Maartensdijk. Toen Dani nog een peuter was, was ik voorzitter van de oudercommissie van de peuterspeelzaal. Aangezien Nikkie alleen naar Villa Vrolijk gaat, leek het me leuk om me nu in te zetten voor de oudercommissie van de Villa!


Esmeralda van der Ree (lid)

Manuela heeft me benaderd om me aan te sluiten bij de oudercommissie, dit lijkt me heel leuk en ga dit ook zeker met volle overtuiging doen. Ik denk alleen dat er niet veel zijn die mij zullen kennen, aangezien ik nog maar 5 jaar op Sint-Maartensdijk woon. Dus daarom zal ik me even voorstellen: mijn naam is Esmeralda van de Ree, 32 jaar oud, getrouwd met Ruud van de Ree, en moeder van 3 kinderen. Bram van 3 jaar, en Lieke en Feline die afgelopen februari zijn geboren. Uiteraard zitten alle 3 mijn kinderen op Villa Vrolijk. Hierdoor lijkt het mij heel leuk om mijn steentje bij te kunnen dragen voor de opvang waar mijn kinderen altijd met veel plezier naartoe gaan.

Hopend op gezellige bijeenkomsten, nieuwe ideeën en leuke inzichten. Dus met andere woorden… tot snel!

Groetjes Esmeralda van de Ree


Jeannella de Graaf (lid)

Hoi hoi,

Mijn naam is Jeannella de Graaf en ben samen met mijn partner Jorny Meijers en onze drie meiden Jealynn, Jaceley en Jaxi woonachtig in Scherpenisse. Alle drie onze meiden gaan naar Villa Vrolijk waarvan de oudste twee af en toe op de buitenschoolse opvang en de jongste twee ochtendjes per week op het kinderdagverblijf. Ze hebben het altijd heel erg naar hun zin met de juffen. Sinds augustus heb ik een carrière switch gedaan en ben gaan werken als huishoudelijke hulp. Hierdoor hoeven de meiden niet meer zo vaak naar de “Villa” en ze balen hier dan ook enorm van.

Ik heb heel veel zin om samen met de andere leden van de oudercommissie en het Villa Vrolijk team aan de slag te gaan om mee te denken en ondersteuning te geven waar nodig.