• Volg ons op Facebook

Oudercommissie

Wij mogen met trots de volgende ouders aan u voorstellen als vertegenwoordigers van onze ouderraad.                                                    

Jeannella de Graaf (voorzitter)

Hoi hoi,

Mijn naam is Jeannella de Graaf en ben samen met mijn partner Jorny Meijers en onze drie meiden Jealynn, Jaceley en Jaxi woonachtig in Scherpenisse. Alle drie onze meiden gaan naar Villa Vrolijk waarvan de oudste twee af en toe op de buitenschoolse opvang en de jongste twee ochtendjes per week op het kinderdagverblijf. Ze hebben het altijd heel erg naar hun zin met de juffen. Sinds augustus heb ik een carrière switch gedaan en ben gaan werken als huishoudelijke hulp. Hierdoor hoeven de meiden niet meer zo vaak naar de “Villa” en ze balen hier dan ook enorm van.

Ik heb heel veel zin om samen met de andere leden van de oudercommissie en het Villa Vrolijk team aan de slag te gaan om mee te denken en ondersteuning te geven waar nodig.


Daisy Smits (secretaris)

Hoi! Ik ben Daisy Smits, partner van Patrick en moeder van Dani (bijna 6) en Nikkie (2). Wij wonen in Stavenisse en de kinderen gaan 2 dagen per week naar Villa Vrolijk wanneer ik werk als logopedist in Medisch Centrum Pluimpot in Sint-Maartensdijk. Toen Dani nog een peuter was, was ik voorzitter van de oudercommissie van de peuterspeelzaal. Aangezien Nikkie alleen naar Villa Vrolijk gaat, leek het me leuk om me nu in te zetten voor de oudercommissie van de Villa!


Sharona Bennik (penningmeester)

Hoi ik ben Sharona Bennik.
Ik ben getrouwd en heb 2 kindjes van 16 maanden en 7 jaar.
Allebei zitten ze bij villa vrolijk op de opvang.
Ik kom uit Schiedam en sinds 1.5 jaar wonen we in ST- Maartensdijk.
In het dagelijks leven werk ik 3 dagen in de week. Ik hou van wandelen, creatief bezig zijn en leuke dingen doen met het gezin. Maar lekker op de bank ploffen met een kop koffie en een goede serie vind ik ook heerlijk.
Ik ben in het O.C. gekomen omdat ik graag betrokken wil zijn bij alles binnen de opvang.


 Masja Hage (lid)

HeyHey, ik ben Masja Hage en sinds eind 2021 trotse moeder van ons zoontje, die uiteraard naar Villa Vrolijk gaat. Ik woon nu een aantal jaar in het mooie Sint-Maartensdijk en jullie kunnen mij ook vaak tegenkomen bij onze Lidl, waar ik nu al een paar jaar werkzaam ben. Ondertussen ben ik lid geworden van de oudercommissie en ik heb daar super veel zin in. Ik hoop dat ik Manuela en haar team kan ondersteunen met de vele leuke dingen/activiteiten, maar ook de serieuze zaken waarbij wij de stem van de ouders kunnen laten horen. Ik sta te popelen om een actieve bijdrage en betrokkenheid te kunnen leveren aan de Villa!


Marianne van de Velde (lid)

Hoi allemaal,
Manuela heeft me onlangs gevraagd of ik er interesse in had om lid te worden van de oudercommissie van Villa Vrolijk. Het lijkt me leuk en waardevol om me hiervoor in te mogen zetten, dus mijn antwoord was ‘ja’.

Ik zal mezelf even kort voorstellen, ik ben Marianne van de Velde, 34 jaar oud en inmiddels al weer 5,5 jaar getrouwd met James (en dus ook 5,5 jaar woonachtig hier in Smerdiek). Ik ben mama van 3 kinderen. Jake is 4,5 jaar oud en zijn zusjes Mila en Nora mogen binnenkort hun eerste verjaardag vieren. Mila en Nora brengen iedere week een dagje door bij Villa Vrolijk en hebben het enorm naar hun zin! Wanneer onze meiden op de Villa vertoeven, geef ik les aan groep 4 en 5 op een basisschool hier op het eiland.

Ik kijk uit naar de leuke gesprekken binnen de oudercommissie en het meedenken over ‘De Villa’.

Tot ziens!
Groetjes,
Marianne