• Volg ons op Facebook

Het team van Villa Vrolijk

IMG_1979ed

 

 

 

 

 

 

Manuela van Tiggele

Mijn naam is Manuela van Tiggele, geboren en getogen in Scherpenisse. Ik ben 33 jaar oud en getrouwd met Marco van Tiggele, samen hebben we twee kinderen, een dochter Maaike en een zoon Milan. Inmiddels ben ik al heel wat jaartjes werkzaam in de kinderopvang, al bijna 14 jaar. Wat ik zo geweldig vind aan het werken met kinderen is hoe ze van iets kleins zo intens kunnen genieten. Bijvoorbeeld tijdens het lezen van een boekje kunnen ze heerlijk met je komen kroelen, daarna nog met elkaar erover kletsen en plezier beleven door het voorgelezen verhaal na te spelen. Ik vind het heerlijk om kinderen iets te kunnen leren en te laten ontdekken, dan die gezichtjes dat is schitterend!
In mijn vrije tijd (naast mijn gezinnetje) lees ik graag een goed boek. Wandelen door de polders en langs het water vind ik ook heerlijk. Ik hoop dat u een beetje een beeld van mij hebt kunnen krijgen en dat u weet dat uw kindje bij mij in veilige en verzorgende handen is! Uiteraard hoop ik binnenkort kennis met u te mogen maken bij Villa Vrolijk.

Opleiding: Sociaal Pedagogisch Werker 3 en 4
Ervaring: 14 jaar
VOG: In bezit van een Verklaring omtrent gedrag

 

 

 

 

 

Carola Everaers

Mijn naam is Carola Everaers, getrouwd met Jan en ik woon in Tholen. Al ruim 7 jaar werk ik met veel liefde en plezier in de kinderopvang. Het werken met kinderen, ouders en het samen werken in een team vind ik erg leuk. Na bijna 8 jaar kwam deze geweldige uitdaging op mijn pad; een eigen kinderopvang starten met mijn collega en vriendin. Ik geniet er zowel van de baby’s met veel liefde te verzorgen als de wat oudere kinderen vrolijk bezig te zien en hun ontwikkeling van dichtbij te mogen volgen en stimuleren!
Mijn doel is om uw kind(eren) een geweldige tijd te geven bij Villa Vrolijk, een omgeving creëren waarin ze zich veilig en vertrouwd optimaal kunnen ontwikkelen, en een ‘tweede thuis’ te geven. Dit zodat u met een gerust gevoel naar uw werk kunt gaan. Ik hoop u snel te ontmoeten bij Villa Vrolijk!

Opleiding: Sociaal Pedagogisch Werker 3
Ervaring: 8 jaar
VOG: In bezit van een Verklaring omtrent gedrag

 

 

 

 

 

Nadia van Broekhoven

Mijn naam is Nadia van Broekhoven, 39 jaar oud en ik woon nu 6 jaar samen met mijn vriend in Halsteren.
Vanaf nu zal ik werkzaam zijn als pedagogisch medewerkster bij Villa Vrolijk waar ik heel veel zin in heb.
Naast mijn werk ga ik graag sporten zoals fitness, wandelen en hardlopen en onderneem ik graag leuke dingen met familie en vrienden.
Wat ik persoonlijk erg fijn vind is dat Villa Vrolijk een kleinschalig kinderdagverblijf is. Hierdoor kun je een hechte band ontwikkelen met de kinderen en de ouders. Kinderen moeten zich emotioneel veilig voelen en op die manier kunnen ze spelenderwijs de wereld ontdekken.
Ik zal zowel op het dagverblijf als bij de BSO te vinden zijn. Als u nog vragen heeft, voelt u zich dan vrij om deze te stellen.

Graag tot ziens!

 

 

IMG_9347a

 

 

 

Patricia Ista

Mijn naam is Patricia Ista, ben 25 jaar oud en woon in Sint-Maartensdijk. Ik heb nu 5 jaar een relatie met Lorenzo. Momenteel ben ik nog bezig met de opleiding Pedagogiek aan de Hogeschool Rotterdam, waar ik dit schooljaar hoop af te studeren. Wat ik zo leuk vind aan het werken in de kinderopvang is hoe je de ontwikkeling van kinderen kunt volgen, hen daarbij kunt stimuleren en te helpegroeien. Het met liefde verzorgen van de baby’s tot aan de leukste gesprekken met de oudere kinderen op de BSO. Deze afwisseling tussen de dagopvang en buitenschoolse opvang vind ik dan ook erg leuk! Ik hoop uw kind(eren) een leuke en gezellige tijd bij Villa Vrolijk te kunnen bieden.

Opleiding: Sociaal Pedagogisch Werker 4
Ervaring: 5 jaar
VOG: In bezit van een Verklaring omtrent gedrag

 

 

 

 

 

Anne Elenbaas-de Boer

Mijn naam is Anne de Boer, en ik ben 25 jaar. Vanaf nu mag ik me ook gaan ontfermen over jullie kinderen in het team van Villa Vrolijk, wat een eer. Voornamelijk zal ik op de dinsdagochtend op de groep staan. Ik werk al 4 jaar met veel plezier binnen de kinderopvang. Ieder kind ontwikkelt zich op een eigen unieke manier, het belangrijkste vind ik dat ze de vrijheid ervaren om zelf te mogen ontdekken en leren. Ieder kind reageert weer anders op een aangeboden activiteit. De een doet mee en de ander kijkt eerst liever even naar de rest, niets is fout. Die ongedwongen sfeer vind ik van groot belang om een kind volledig ta laten ontwikkelen. Wat ik het liefst doe met de kinderen? Voorlezen, zingen en dansen. Ik kijk er naar uit om iedereen te gaan ontmoeten.

Tot ziens bij Villa Vrolijk,

Groetjes Anne Elenbaas- de Boer

 

 

IMG_1858ed