• Volg ons op Facebook

Het team van Villa Vrolijk

 

 

Manuela van Tiggele

Mijn naam is Manuela van Tiggele, geboren en getogen in Scherpenisse. Ik ben 41 jaar oud en getrouwd met Marco van Tiggele, samen hebben we twee kinderen, een dochter Maaike en een zoon Milan. Inmiddels  ben ik al heel wat jaartjes werkzaam in de kinderopvang, al bijna 22 jaar. Wat ik zo geweldig vind aan het werken met kinderen is hoe ze van iets kleins zo intens kunnen genieten. Bijvoorbeeld tijdens het lezen van een boekje kunnen ze heerlijk met je komen kroelen, daarna nog met elkaar erover kletsen en plezier beleven door het voorgelezen verhaal na te spelen. Ik vind het heerlijk om kinderen iets te kunnen leren en te laten ontdekken, dan die gezichtjes dat is schitterend!
In mijn vrije tijd (naast mijn gezinnetje) lees ik graag een goed boek. Wandelen door de polders en langs het water vind ik ook heerlijk. Ik hoop dat u een beetje een beeld van mij hebt kunnen krijgen en dat u weet dat uw kindje bij mij in veilige en verzorgende handen is! Uiteraard hoop ik binnenkort kennis met u te mogen maken bij Villa Vrolijk.

Opleiding: Sociaal Pedagogisch Werker 3 en 4
Ervaring: 17 jaar
VOG: In bezit van een Verklaring omtrent gedrag

HBO Basiscursus Coaching voor de kinderopvang gehaald in 2018

 

 

Nadia van Broekhoven

Mijn naam is Nadia van Broekhoven, 41 jaar oud en ik woon nu 8 jaar samen met mijn vriend in Halsteren.
Vanaf nu zal ik werkzaam zijn als pedagogisch medewerkster bij Villa Vrolijk waar ik heel veel zin in heb.
Naast mijn werk ga ik graag sporten zoals fitness, wandelen en hardlopen en onderneem ik graag leuke dingen met familie en vrienden.
Wat ik persoonlijk erg fijn vind is dat Villa Vrolijk een kleinschalig kinderdagverblijf is. Hierdoor kun je een hechte band ontwikkelen met de kinderen en de ouders. Kinderen moeten zich emotioneel veilig voelen en op die manier kunnen ze spelenderwijs de wereld ontdekken.
Ik zal zowel op het dagverblijf als bij de BSO te vinden zijn. Als u nog vragen heeft, voelt u zich dan vrij om deze te stellen. Graag tot ziens!

 

IMG_9347a

 

Patricia Ista

Mijn naam is Patricia Ista en heb mijn hele jeugd in Sint-Maartensdijk gewoond. Sinds mei 2019 woon ik samen met mijn vriend in Steenbergen. In mijn vrije tijd houd ik van een boek lezen, film kijken of iets leuks doen met familie/vrienden. Wat ik zo leuk vind aan het werken in de kinderopvang is hoe je de ontwikkeling van kinderen kunt volgen, hen daarbij kun stimuleren en helpen te groeien. Het met liefde verzorgen van de baby’s tot aan de leukste gesprekken met de schoolkinderen op de BSO. Deze afwisseling tussen de dagopvang en buitenschoolse opvang vind ik dan ook erg leuk! Ik hoop uw kind(eren) een leuke en gezellige tijd bij Villa Vrolijk te kunnen bieden.

Opleiding: Sociaal Pedagogisch Werker 4
Ervaring: 9 jaar
VOG: In bezit van een Verklaring omtrent gedrag

 

 

 

Anne Elenbaas-de Boer

Ik zal me even voorstellen… ik ben Anne Elenbaas en werk met veel plezier bij kinderopvang Villa Vrolijk. Sinds 2011 ben ik afgestudeerd als pedagogisch medewerkster en ben ik gastouder vanuit kinderopvang geweest bij een aantal gezinnen van 0 tot 12 jaar oud. Uiteindelijk vond ik hier mijn plekje. Mijn hobby’s zijn vooral uiteten gaan en terrasjes pakken.. kortom lekker onder de mensen zijn. Ik heb samen met mijn man een dochtertje die ook meegaat naar Villa Vrolijk. Ik heb het meest plezier in mijn werk als ik merk dat kinderen het fijn hebben. Ieder kind ontwikkelt zich anders en moet zich dan helemaal veilig kunnen voelen op de groep. Daarnaast moeten ze de kans krijgen uitgedaagd te worden in hun ontwikkeling. Hopelijk kunt u ook uw kind(eren) met een gerust hart achterlaten en enthousiast meemaken tijdens het ophalen, dat is mijn streven! Tot ziens bij kinderopvang Villa Vrolijk!

 

 

Natasja Polderman

Mijn naam is Natasja Polderman en woon in Sint-Annaland. We hebben een zoontje Levi van 4 jaar. Naast mijn werk kan ik genieten van het creatief bezig zijn in en om het huis, en gezellige dingen te ondernemen met ons gezin, vrienden en familie. Ik ben al 16 jaar werkzaam in de kinderopvang en dat doe ik nog steeds met alle liefde en plezier. Ik geniet ervan om een band op te bouwen met de kinderen en ouders en ze daardoor ook beter te leren kennen. Ieder kind ontwikkeld zich op zijn eigen unieke manier en in hun eigen tijd. Wat ik heel bijzonder vind van mijn werk is dat ik in de tijd dat de kinderen naar villa vrolijk komen, een stukje mee mag lopen in hun ontwikkeling en daar waar nodig ze mag ondersteunen. En doordat je de kinderen ook 1 voor 1 leert kennen merk je ook dat ieder kind weer verschillend en uniek is. 
En ieder een eigen aanpak. Het ene kind laat zich meer horen als de ander of het ene kind vind het lastiger om bijv. Te delen dan de ander. Als je ze daarin als pedagogisch medewerkster mag begeleiden en merkt dat ze zich daarin ontwikkelen dan kan ik echt genieten van die succes momenten. Ik hoop dat ik jullie en jullie kinderen een leuke tijd kan bieden bij Villa Vrolijk.

 

 

Chantal van der Wielenen

Mijn naam is Chantal van der Wielenen ben 27 jaar! En vanaf april 2020 zal ik werkzaam zijn bij Kinderopvang Villa Vrolijk en zal me daarom aan jullie voorstellen. Ik woon al heel mijn leven in Sint-Maartensdijk, waar ik nu op mijn zelf woon met mijn 3 katten. In mijn vrije tijd sport ik graag en ben veel met vriendinnen op pad. Lekker uit eten of samen shoppen. Ben nu bijna 10 jaar werkzaam in de kinderopvang en doe het nog steeds met veel liefde en plezier! Elke dag die je naar je werk gaat weet je niet wat je te wachten staat en dat maakt het werken met kinderen zo leuk en uitdagend! De liefde die je krijgt, de gesprekken die je met ze voert, de ontwikkeling van de kinderen volgen en ze hierin zien groeien en ondersteunen waar nodig. Maar ook de contacten met ouders en school, het zijn allemaal banden die je opbouwt en dat vind ik onwijs leuk en uitdagend aan deze baan. Na een leuke en leerzame tijd bij Zo kinderopvang Brabant kwam deze leuke uitdaging bij Kinderopvang Villa Vrolijk op mijn pad! Toen deze baan op mijn pad kwam hoefde ik niet lang na te denken! Heb veel zin om te beginnen bij Kinderopvang Villa Vrolijk. Tot snel,

Liefs Chantal.

 

 

Annemarije Kleppe

Mijn naam is Annemarije Kleppe. Ik woon in Scherpenisse en ben 20 jaar oud. Ik pas vaak op bij mijn vaste oppas adresjes. Ook werk ik op het land. In mijn vrije tijd ga ik graag naar mijn familie en vrienden. Ik heb net mijn school afgerond en heb nu mijn diploma pedagogisch medewerker niveau 3. Nadat ik stage gelopen heb bij Villa Vrolijk, ga ik nu als leidster aan de slag. Ik heb heel veel zin om op de groep te staan. En om de kinderen te verzorgen, activiteiten te doen en om hun ontwikkeling te volgen.

Tot ziens op de groep!