• Volg ons op Facebook

Laatste nieuws…..

We zijn weer met vlag en wimpel geslaagd door de GGD (Dienst Gezondheid en Jeugd).🎈🎈

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Wat een gezellige ochtend in de speeltuin hebben wij gehad 😍 See MoreSee Less

Lieve kindjes en ouders, wat een super leuke verrassing kreeg ik van jullie allemaal vanochtend. Jullie hebben allemaal zo goed jullie best gedaan….❤️ ik vind jullie tekeningen en knutsels en cadeautjes super mooi. Ze krijgen een mooi plekje waar ik ze goed kan bewaren 😊 ik mis jullie enorm…omdat ik ook al eerder moest stoppen met werken… maar als de baby er straks is kom ik zeker weer snel langs samen met de baby🥰 Een hele dikke kroel en veel liefs van juf natasja See MoreSee Less

Lieve kindjes en ouders, wat een super leuke verrassing kreeg ik van jullie allemaal vanochtend. Jullie hebben allemaal zo goed jullie best gedaan....❤️ ik vind jullie tekeningen en knutsels en cadeautjes super mooi. Ze krijgen een mooi plekje waar ik ze goed kan bewaren 😊 ik mis jullie enorm...omdat ik ook al eerder moest stoppen met werken... maar als de baby er straks is kom ik zeker weer snel langs samen met de baby🥰  Een hele dikke kroel en veel liefs van juf natasja

Lieve kinderen en ouders,

Namens ons ontzettend bedankt voor alle mooie tekeningen, knutsels en kaartjes 😍 Wat een verrassing toen juf Anne ineens aan de deur stond met al deze mooie cadeautjes. Mede dankzij jullie hebben wij een onvergetelijke dag gehad!

Groetjes (juf) Patricia en Lorenzo See MoreSee Less

Lieve kinderen en ouders,

Namens ons ontzettend bedankt voor alle mooie tekeningen, knutsels en kaartjes 😍 Wat een verrassing toen juf Anne ineens aan de deur stond met al deze mooie cadeautjes. Mede dankzij jullie hebben wij een onvergetelijke dag gehad! 

Groetjes (juf) Patricia en LorenzoImage attachment

Comment on Facebook

Van harte gefeliciteerd! We wensen jullie veel liefde samen 🥰

💞